Lions bidrager med skulpturer i Ry

I forbindelse med den lokale socialpsykiatris event den 30. august med ” Skør med Ry” –  en kunst- og musikfestival med temaet ”mennesker møder mennesker”, donerede Lions materialer til 2 kunstværker i stål, Karl-Erik Jørgensen og Morten Lyngsø gør det sidste klar.

”Træet”
”Luftbro til Himmelbjerget

                                 

Dette fantastiske projekt, som der blev arbejdet med i mange måneder, har Lions Club  i Ry fået flyttet til Siimtoften, så byen kan glæde sig over skulpturerne . Disse stålskulpturer står nu i godt selskab sammen med de øvrige træskulpturer fra Træskulpturfestivalen i 2011 under RYST.

Lions har glædet sig meget over dette frugtbare samarbejde, og håber der kommer mere, som byens borgere kan glæde sig over. Lions er klar med fortsat hjælp og samarbejde.