Lions støtter ”flygtninge frivilliggruppens” arbejde

Lions klubberne anerkender det meget store frivillige arbejde Dansk Flygtningehjælps lokale frivilliggruppe gør for en god lokal integration.
I forbindelse med indsamling af møbler og hjælp med at kunne flytte fra de midlertidige boliger, var det et stort ønske om at få en større trailer til hjælpearbejdet og en overbygning af traileren, så den kunne være i helårsdrift og tilpasset det lunefulde danske vejr. På en frisk oktoberdag overrakte Lions præsident Morten Lyngsøe overbygningen til traileren som en gave fra Lions og udtrykte stor anerkendelse for indsatsen og fortsat god arbejdslyst og virketrang. Gert Dahl Pedersen fra frivilliggruppen takkede for endnu en donation fra Lions klubberne, og det gode samarbejde og opbakningen som der har været gennem årerne.