” Oldemor vi har banko ”

Ny publikumsrekord til Julebanko i Ry
Hallen 640 spilleglade og forventningsfulde gæster fyldte Ry Hallen i søndags. Der var lange køer ved salgsbordene. “Vi skal have den rigtige plade og sidde ved det rigtige bord” sagde Anne Therkildsen, som har været med i Ry Hallen de sidste 25 år” det er her vi starter julemåneden op, og sikke flotte gevinster og mange”. Jo, der var linet op til 3 hektiske timer

Banko for store og små

4 generationer spillede banko
Lions Club Ry havde til det 41. julebanko inviteret familier, hvor en “oldemor” inviterede de 3 andre generationer med. Det var gratis for de 4 generationer at spille banko og der blev overrakt en buket blomster til de 3 oldemødre, som havde fulgt opfordringen. Festligt var det, at Lions nu kan se, at hele familien hygger sig og kommer i julestemning.

Flotte præmier for mere end 50.000,- kr.
Byens handlende oh områdets erhvervsliv støttede igen massivt op om dagen med flotte præmier. Kvickly Ry gav gavekort for 5.000,- kr., Luna Sølv og Guld gav et flot ur til 2.800,- kr., Ry Cykler en Mountainbike og der var Rokkefår, Bærbare Computere og skulpturer. Der var med de mange sidegevinster – til højre, til venstre og midtfor – gevinster til hver anden, så det blev hentet mange gaver hjem af glade mennesker.

Flot overskud på 75.0000,- kr. til julevelgørenhed
Det foreløbige resultat viser et overskud på ca. 75.000,- kr., som bl.a. skal bruges til julevelgørenhed. Lions Club vil igen i år uddele julepakker til borgere som trænger til en opmuntring, og de enkelte kan selv søge og bekendte kan også søge. Juleaftensdag fra. Kl. 11.30 til ca. 14.00 vil Lions i år arrangere fællesspisning på Salon Solskin for 40 gæster. Flere frivillige har allerede meldt sig og der vil blive trakteret med en rigtig traditionel julemiddag, julemusik og lidt gaver. Der skal emme af jul. Overskuddet vil også blive brugt til familier der ikke har råd til at komme på ferie, her vil Lions gerne hjælpe, så børnefamilierne kommer til sol og strand sammen med andre.

Mere end 600 til Lions Julebanko

Mere end 600 til Lions Julebanko

 

Jeg vandt i Lions Julebanko

Jeg vandt i Lions Julebanko