Julebanko i Ry Hallen Søndag den 25. november kl. 13.30

Lions Julebanko - 600 glade bankospillereMasser af flotte præmier og sidegevinster til højre, venstre og lige overfor og samlet gevinstsum på min 50.000 kr gør Lions Julebanko til egnens største bankospil – målt på deltagerantal, mængden af gevinster og ikke glemme på spænding, julehygge og samværd.

Gratis bankoplader til alle børn under 11 år.
Superbrugsen har venligst sponsoreret bankoplader til alle børn under 11 år. Så tag dine børn eller børnebørn med til en hyggelig og spændende familiedag i Ry Hallen.

Vi spiller banko for at hjælpe andre.
Bankospillet afholdes traditionen tro med et formål og i år er der ikke mindre end 4 gode formål.

Lions Ry Julehjælp – vi er her for at hjælpe

Lions Julehjælp
Vi uddeler hvert år poser med fødevarer til de der har mindst – børnefamilier, syge m.fl.. Behovet er der desværre – men her kan vi hjælpe.

Lions feriehjælp:
Familier skal have kvalitets tid sammen, børn skal på ferie Lions feriehjælp tilbyder mindre ferieophold for børnefamilier. Børnene kan herefter efter ferien igen tage i skole og fortælle om deres ferie oplevelse. Familien har fået et afbræk i en ofte hektisk hverdag hvor det kniber med at få enderne til at nå sammen.

Julemiddag på salon solskin den 24 december.
En rigtig god aktivitetet som vi gennemfører for første gang i 2012. Julen er tiden hvor fællesskabet for os alle er vigtigt og her kan vi hjælpe. Vi tilbyder i samarbejde med Salon Solskin julemiddag, fælleskab, hygge og julesang.
Arrangementer gennemføres i samarbejde med Cafe Solskin og der er gratis at deltage – max 40 personer

Børne cancer fonden:
Børnecancerfonder gør et fantastisk arbejde og Holst cykler til Paris med Team Rynkeby for Børnecancerfonden.
Lions sponsorerer en del af overskuddet til dette gode formål.

Lions Julebanko støttes af erhvervslivet i Ry og omegn.
Vi i Lions tager hvert år på denne tid kontakt til vore sponsorer og beder om Deres hjælp til vort arbejde. Der støttes på mange måder, med annonce i vor Banko Avis som udgives som et indstik i Annoncebladet, som bordsponsor, hvor man får sit eget bord med logo, ved banko råbet Banko hos ****,  eller som sponsor af de præmier der spilles om ved banko og Amerikansk lotteri. Generøsiteten glæder os hvert år og netop på grund af denne velvilje kan vi år efter år lave et flot overskud til Lions arbejde.

Mere information:
Klik her for at læse omtalen i Midtjyllandsavis