Lions Cykelløb 2012 er vel overstået med et flot resultat

Lions Cykelløb 2012 er vel overstået med et flot resultat – mange unge mødte talstærkt frem og cyklede masser af penge hjem til Lions arbejde med børn og unge.
Årets arrangement var for første gang i flere år næsten uden regnvejr, en enkelt regnbyge gjorde det dog klart for alle, at dette virkelig var et traditionelt Lions arrangement. En dråbe kan dog ikke holde humøret nede og smilene var store da det første løb blev skudt igang.

Børneløbet var det første og 70 unge under 11 år cyklede med Lions. Børnene var i år iført gule veste med logo fra den sponsorerende virksomhed og ved passage af start blev der festligt kommenteret på stil, rytter og sponsor.
Hovedpunktet var for mange den store præmie overrækkelse hvor flere af byens virksomheder havde doneret ryttergaver – heriblandt hovedpremien – en mountainbike Cykel fra Ry Cykler.

En glad vinder af cykel sponsoreret af Ry Cykler

Dagens andet løb var voksen/unge-løbet med deltagelse af ca 60 ryttere. Som noget nyt var det i år muligt for firmaerne selv at stille med et hold. Denne mulighed tog murerfirmaet Storm og mødte op med 2 Christianiabikes og naturligvis selv i tøj med firmaets logo, andre ryttere delte ved passagen af de ventende børn ved målområdet rundhøjet ud af karameller – jublen ville ingen ende tage.

Dagens sidste løb var Mountainbike løbet som var arrangeret af Ry Cykle Club. Ry Cykle Club er byens nok hurtigst voksende fritidsklub for både unde og gamle – landevejs- og mountainbike-ryttere. Klubben havde sammensat et flot publikumsvenligt løb med en kombination af kørsel i skov, på landevej og ved målområdet kørsel over forhindring.
Forhindringen blev desværre også afslutningen på løbet da en rytter havde et grimt styrt, skaderne var store, men meldingen er heldigvis at han kommer sig fint.