Lions Kildebjerg Ry-motionsløb

Lions Club Ry arrangerer igen løb og WALK efter 2 års pause som følge af corona. Vi ser frem til igen at kunne byde velkommen til en god tur rundt i den skønne natur omkring Ry. Løbet foregår onsdag den 1. juni. Der løbes på distancerne 3 km, 5 km og 10 km. Flotte, men også udfordrende ruter (5 og 10 km) i vores dejlige natur. Det er ligeledes muligt at gå 3 og 5 km ruterne (WALK).

Start- og målområdet er uændret ved Sansezonen på Kildebjerg. 10 km ruten er uændret 2 gange gennemløb af 5 km ruten.

Formål
Overskuddet går til støtte af et projekt på Gudenåskolen “Fri for mobberi” samt støtte til flygtninge fra Ukraine som kommer til Ry. 

Start / mål
Målområdet er placeret ved Sansezonen på Kildebjerg (tæt ved Ry Fysioterapi & Sundhedshus).
Målområdet åbner kl. 17.00.

Efter løbet er der gratis vand og frugt.

Det muligt at bestille en frikadellesandwich fra Marc´s madvogn og sodavand i forbindelse med tilmelding til løbet, således du undgår ventetid. Kan også købes i målområdet på dagen.

Tilmelding sker via dette link: https://www.sportstiming.dk/event/10656

Starttider
Kl. 18.05 start 10 km løb
Kl. 18.10 start 5 km Walk
Kl. 18.15 start 3 km Walk
Kl. 18.20 start 5 km løb
Kl. 18.25 start 3 km løb

Ruterne vil være markeret med minestrimmel og skilte. Der vil også være officials på ruten. Underlaget er grus og skovstier samt asfalt. 3 km ruten er alene på asfaltstier og således eneste rute som også er egnet til gangbesværede og dem som medbringer barnevogn eller klapvogn.
På 10 km ruten vil der halvvejs (når målområdet passeres) være et depot med vand og saft.  


Tidtagning
Tidtagning foretages i samarbejde med SportsTiming. Deltagerne er ansvarlige for at startnummer placeres foran således det kan læses når målstregen passeres. Der vil ikke være tidtagning på WALK.

Startnummer
Startnummer kan hentes i målområdet på Kildebjerg tirsdag den 31. maj 2022 mellem kl. 17.00 – 19.00 eller på løbsdagen onsdag den 1. juni 2022 i målområdet gerne senest 1/2 time før dit løb.