Kildebjergløbet 2012 er vel overstået

Sidste lørdag i August startede godt 80 glade løbere en tradition – det skal i kalenderen, for på denne dag næste år gentager vi Kildebjergløbet 5 og 10 km.

Der var 3 løb på kildebjerg i lørdags, 5 km børneløb, 5 km voksenløb og 10 km voksenløb med præmier til bedste mand og kvinde i hver gruppe.

Løbet blev skudt i gang kl 15.00 efter velkomst ved klubbens Præsident Christian Glass og vejledning fra løbsleder Knud-Martin Kjeldsen. Der var fælles start for alle 3 grupper, men få meter efter start blev grupperne delt og 5 km løb mod kildebjerg og 10 km mod den nye legezone ved Ry hallen.

Efter kun 22.25 minutter kom første deltager i mændenes 5 km løbet i mål – det var Jacob Buchreitz. Kort tid efter i en tid på 24.05 fik vi Tina hansen i mål som vinder af kvindernes 5 km løb. Ved præmieoverrækkelsen efter løbet fik Jacob Buchreitz et gavekort doneret af Fitnesmaster Ry på 5 måneders medlemsskab – Tina Hansen fik som vinder af kvindernes 5 km overrakt en flot buket fra M-Flowers i Ry.

Der var travlt ved målstregen og vinderne af 5 km børneløb kom ind med flotte løbstider. Som den første kom Christian Lyng Bjerre 11 år, ind på en flot tid på kun 26.42 min. Ikke længe efter kom Nanna Kumai Bjerre ind med en flot førsteplads i Børneløbet-piger med en løbstid på 30.10 min. Ved præmieoverrækkelsen fik Christian Lyng Bjerre og Nanna Kumai Bjerre overrakt en flot radio doneret af Kvickly Ry.

10 km løberne passerede målstregen kort tid før de første 5 km var tilbagelagt – der var fokus på løbet og de fløj hurtigt forbi i retning mod Ryhallen, nu skulle der bare ventes på at de alle kom i mål. Den første 10 km løber over stregen var Jacob Løgstrup Schjødt med en flot løbetid på 44.45 min. Lidt efter kom vinder af kvindernes 10 km Tone Juelskjær over stregen i en flot tid på 50.24. Ved præmieoverrækkelsen fik Jacob Løgstrup Schjødt overrakt et gavekort doneret af Fitnesmaster Ry på 5 måneders medlemsskab – Tone Juelskjær fik som vinder af kvindernes 10 km overrakt en flot buket fra M-Flowers i Ry.

Løbet blev afviklet uden skader og i næsten tørvejr og vi i Lions glæder os til at gentage succesen næste år – og meget gerne med lidt flere deltagere – sidste lørdag i august !