Endnu en jubilæumsdonation overrakt

Lions jubilæumstilskud til ældre kan komme på sejltur

Tilskud uddelt til ”Skoleskibet KVICKLY”s foreningen

Siden 2017 har foreningen bag ”Skoleskibet KVICKLY” arbejdet med at skibet formål for børneinstitutioner og skoler kunne udvides til også at omfatte ældre og handicappede. Det er blevet sikret med bl.a. en handicaplandgangsbro for kørestole.

I forbindelse med Lions 50 års jubilæum, havde foreningen indsendt følgende ansøgning til Lions:

”Ansøgning om tilskud på 4.000 kr. som supplement til skoletilskuddet, et tilskud som skal bruges til at udvikle og udføre tiltag, som kan gøre sejladsen behagelig og fornøjelig og let at arrangere for ældre passagerer f.eks. ryglæn, tæpper, kopholdere, nem fastgørelse af kørestole m.v. ”

Formanden for skoleskibsforeningen Knud Markvard Andersen og vicepræsident Morten Lyngsø

Det var en ansøgning som Lions Club Ry gerne støttede og ser frem til, at kunne medvirke til såvel opbakning til ture samt hjælp for de svage ældre også fremover. I forbindelse med Skoleskibets generalforsamling, mødte Lions frem ved skivet og overrakte en check på beløbet.