Donation til Himmelhop

Lions jubilæumstilskud på 10.000 kr. til børns leg i sommer

Tilskud uddelt til Greenways til børn i Ry og på Himmelbjerget

I fredags flyttede Greenways tilbage i de gamle lokaler fra Visit Skanderborg tiden på Stationen i Ry, Lions Club i Ry benyttede den gode lejlighed til at byde velkommen i centrum af Ry og til initiativet med at være centrum for aktiviteter for bl.a. børn i Ry og med ”Himmelhop” på Himmelbjerget.

 I forbindelse med Lions Club Ry’s 50 år jubilæum, har klubben støttet gensynet og det gode lokale initiativ med at fastholde sommeraktiviteter for børnene med en check på 10.000 kr.

På billedet ses Mia Bay og Marianne Purup fra Greenways.dk og Sarah Nielsen der skal styre aktiviteterne på Himmelbjerget som Natur- og kulturformidler i ”Naturstationen” lokaler. Checken overrækkes af Lions præsident Jørn Fritsdal ( foto Karl-Erik Jørgensen )

Teamet fra Greenways.dk vil medvirke til spontane pop-up aktiviteter og microevents på såvel Himmelbjerget som i Ry området. Der er bl.a. aftaler med ”Snittemads” der vil hjælpe børnene med at snitte en ”Himmelhop Fugl”, der vil være naturvejledere, skattejagt og Hatteteater i Torvehallen i Ry, for blot at nævne nogle af de mange ting som vil blive de næste 6 uger.