Lions på sejltur med med patienter fra Sclerosehospitalet i Ry

Lions Club i Ry har tradition for 1 – 2 gange om året at invitere patienter på Sclerosehospitalet på en sejltur med Museumsskibet ”Gl. Turisten”. Det blev i går eftermiddags og igen til august. Med den dejlige sommer der er i øjeblikket, var båden næsten fuld med 25 gæster, der startede med at få informationer om Museumsskibets historie og derefter var der en 3 timers sejltur i Gudenåen

Gæsterne fik en tur op til broen og pladsen ved Slåensøen, hvor den medbragte mad blev nydt og hyggeligt socialt samvær. Det var glade gæster som returnerede mætte af såvel oplevelser og fik til slut en havnerundfart hen forbi havnekiosken ”Lakeside”.

Det er overskuddet fra de forskellige aktiviteter Lions Club Ry afholder, der giver mulighed for at invitere på disse 2 sommerture.