Lions Kildebjerg-Ry løbet

Som sædvanlig har vi i Lions Club Ry afholdt motionsløb i år. Desværre havde vi været nødt til at flytte løbet fra foråret til her umiddelbart efter sommerferien, for ikke at kollidere med et nyt løb, som Ry Outdoor havde placeret i pinsen.

Der deltog 150 i vores løb, fordelt på 3, 5 og 10 km gang eller løb, hvilket kun var det halve af sidste år. Set i bakspejlet er det nok ikke hensigtsmæssigt at vælge den første uge hvor børnene lige er startet i skole og samtidig begynder ny sæson i de forskellige sportsklubber. Det var nemlig primært de unge mennesker som svigtede, på trods af at de løber gratis. Desuden kommer historisk set langt de fleste tilmeldinger i den sidste uge op til løbet og her oplevede vi jo det store skift i vejret fra flere måneders godt vejr til regn og blæst. Derfor var der stor tilbagegang i de forhåndstilmeldte. Vejret blev heldigvis fornuftigt på dagen uden at være rigtig godt.

Overskuddet falder selvfølgelig pga. det lavere antal deltagere, men vi er tilfredse med et resultat omkring kr. 35.000, som vi kan anvende til at støtte gode formål.

Som sædvanlig fik vi mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som alle havde en herlig aften, hvad enten de deltog seriøst som løbere (10 km på 37 minutter), eller mere på hyggeplan sammen med familie og venner, eller sammen med kolleger på firmahold, der gav sig bedre tid. For de gående var der endda kaffe og kage undervejs.

Vinderne af de forskellige kategorier kan ses her.