10.000 tak fra Lions til Ry Hallen

10000 tak fra Lions til Ry Hallerne

Lions Club i Ry har startet det nye år med at en donation til byens nye midtpunkt Ry Hallen. Lions har givet Ry Hallen 10.000 kr. til arbejdet med de unge.
”Vi har set en helt fantastisk opblomstring og livsglæde for alle generationer og i en bemærkelsesværdig grad de unge ” udtalte Lions præsident Bent Dyrby ved overrækkelse af donationen, og fortsatte ” det et arbejde der er gjort og udføres nu, har gjort Ry Hallen til et midtpunkt, både hvad angår at samle generationer omkring mange interesser, men også at samle byen Ry ” sluttede Bent Dyrby af ved overrækkelse af det kontante beløb.
Lions Club Ry har selv stor glæde af Ry Hallen til sine aktiviteter, hvor julebanko og Lions løbet har stor glæde af samarbejdet. Lions holder også sine klubmøder i Ry Hallen, hvilket jo er et godt bevis på, at Ry Hallen er blevet et ”Aktiviteternes fælleshus”.

Bestyrelsesmedlem og PR ansvarlig for Lions club Ry – Karl-Erik Jørgensen
Fjeldstedsvej 18, 8680 Ry – Tlf. 8689 1833 – E-mail: karl@privat.dk