Lions uddeler julehjælpspakker for mere end 50.000 kr. i Ry

Kriteriet for udvælgelse
Lions i Ry har traditionen tro uddelt julepakker til medborgere i Ry området, som af forskellige grunde har svært ved at få holdt en ordentlig og anstændig jul. Kriteriet for tildeling er såvel økonomi som en opmuntring i en svær periode her til jul.

Glade givere og glade modtagere
” Lions har i år oplevet en meget stor efterspørgsel efter julehjælpspakker, hvilket nok afspejler den pressede økonomi hos mange. Lions klubberne er glade over at kunne hjælpe de familier som har søgt. Vi har modtaget henvendelse fra 57, som sidder hårdt i det her op til jul, det er 11 mere end sidste år, og det er selvfølgelig kedeligt at det er sådan, men i Lions glæder vi os over, at vi med vore sponsorer og besøgende fra bl.a. julebankospillet den 20. november er i stand til at hjælpe” udtaler Karl-Erik Jørgensen fra Lions i Ry, og fortsætter” vi har i år efterkommet alle ønsker om julehjælpspakker, og pakkernes indhold afspejler julehjælpsudvalgets vurdering fra ansøgning til ansøgning om behovet for hjælp.”

Donation fra Følsgaards personaleforening og Pressalit
Lions har til hjælp med arbejdet i år modtaget 10.000,- kr. fra Pressalit A/S i Ry og 2.500,- kr. fra Følsgaards personaleforening. Det er et en anerkendelse af vort hjælpearbejde, som vi sætter meget stor pris på. Det er disse donationer som gør, at Lions har midler til at opfylde alle ønsker om julehjælpspakke, trods en stigning på 25 % i ansøgninger. Det samlede beløb for julehjælpspakker er ca. 50.000 kr.

Gavepakker er klar til uddeling
”Lions udleverer fra 15. december til 20. december julehjælpspakkerne og gavekort til de familier som har mindre børn, så forældrene har mulighed for at købe en julegave til børnene og derved skabe varme og glæde i familien.” fortsætter Karl-Erik Jørgensen” og vi modtager mange takketilkendegivelser, der selv med Lions beskedne hjælp viser, at det også betyder noget, at andre tænker på dem, som har det svært med at få det hele til at hænge sammen her op til jul.”

Præsident Anne Marie Bornholdt, Max hvarregaard og Karl-Erik Jørgensen fra julepakkeudvalget fra hos Lions i Ry er ved at pakke traileren med pakker som skal leveres ud til ansøgerne.

Præsident Anne Marie Bornholdt, Max hvarregaard og Karl-Erik Jørgensen fra julepakkeudvalget fra hos Lions i Ry er ved at pakke traileren med pakker som skal leveres ud til ansøgerne.