Den nye generation er på plads til Lions Julebanko i Ry

” Fuck – jeg har banko ”
Den nye generation er på plads til Lions Julebanko i Ry

Lions julebanko med rekorddeltagelse i ny spillehal

Mere end 600 spilleglade og forventningsfulde gæster fyldte Ry Hallen i søndags til Lions 45. julebanko. Publikum kom i god tid, for man skulle have den rigtige plads. Der var stor nysgerrighed til, hvad det nu var for noget med at flytte bankospillet ind i en ”ny hal”, når nu man havde spillet 44 år i den ”gamle hal”. Forandringer blev modtaget med stor begejstring, da den nye lyse hal var helt perfekt, og samtidig gav den ekstra plads, som det krævede med rekord publikumdeltagelse på mere end 600 deltagere.Lions julebanko 20.11.2016

Banko ”generationsskifte” ved julebanko
Lions julebanko 20.11.2016 033
Der var flere generationer end nogens sinde, og det var i alle aldre som fandt sammen om at starte julen med at tage til Lions Julebanko, hvor stemningen var i top lige fra starten.

”Fuck – jeg har banko” var et af de særdeles markante banko-råb fra en ny teenageårgang som nu glædeligt deltager.
Der fik mange smil frem med de nye banko udtryk. Der var også intens stemning i luften, når der lige manglede et enkelt nummer for at man havde vundet f.eks. en bærbar computer eller et af de mange store gavekort på 1000 kr. og 2000 kr.

Flotte præmier for mere end 50.000,- kr.

Byens handlende og områdets erhvervsliv støttede igen massivt op om dagen med flotte præmier. Kvickly Ry gav gavekort for i alt 5.000,- kr., der var 2 bærbare computere fra DCC i Hinnerup og et gavekort på 2.000 kr. fra Siggaard Biler til nye vinterdæk og der var Rokkefår og mange andre gode og brugbare ting..

Der var med de mange sidegevinster og bordoverraskelser med en æske chokolade til hele bordet ( 3 borde ). Det var mange glade mennesker med en gevinst i hånden og en god og festlig oplevelse denne søndag eftermiddag.

Flot overskud på mere end 55.0000,- kr. til julevelgørenhed

Det foreløbige resultat viser et overskud på mere end 55.000,- kr., som bl.a. skal bruges til julevelgørenhed. Lions Club vil igen i år uddele julepakker til borgere som trænger til en opmuntring, og de enkelte kan selv søge og bekendte kan også søge. Overskuddet vil også blive brugt til familier der ikke har råd til at komme på ferie, her vil Lions gerne hjælpe, så børnefamilierne kommer til sol og strand sammen med andre. Der vil også blive mulighed for at støtte andre gode lokale formål.