Linette og Laura på ungdomsudveksling med Lions i 2013

Ungdomsudveksling med Lions Ry

Lions tilbyder hvert år muligheden for en udvekslingsrejse med Lions: Opholdet i værtslandet deles med tid hos værtsfamilie, efterfulgt af nogle uger i Camp med jævnaldrene fra andre lande.
Efter en ansøgnings runde og samtaler med meget kvalificerede ansøgere blev de heldige i 2013, Linette Trige Petersen fra Låsby og Laura Leth fra Ry. Det glæder os, at i vil tage udfordringen og vi ser frem til at følge jer.

Et uddrag fra Linettes ansøgning:
At komme som udvekslingsstuderende til et andet land, lyder utroligt spændende, og jeg har altid haft lyst til at prøve det. Især det at lære en ny kultur at kende lyder super godt. Derudover tror jeg, at jeg kan få muligheden for at udvide mine sproglige kompetencer med hensyn til engelsk – eller kinesisk hvis det bliver en mulighed.
Jeg tror det kunne blive 4 fantastiske uger med masser af minder, gode oplevelser, udfordringer og nye ansigter, og det er en tur man vil huske resten af livet. Måske får man endda nogle nye venner.

Et uddrag fra Laura’s ansøgning
Derfor har jeg valgt at ansøge om at komme til USA, fordi jeg gerne vil rejse til et land og et folk som jeg, fra medier, venner og overinternettet, har skabt en mening og fordomme omkring, men som aldrig er blevetbekræftet i virkeligheden. Jeg vil meget gerne blive klogere på det Amerikanskefolk og forstå vores forskelle og høre deres meninger fra deres egen mund, selvom de måske er anderledes fra mine egne.

Rejsen går til USA eller Kina
Både Linette og Laura har ønsket USA som første prioritet og Kina som anden prioritet. Alle ansøgninger indsamles nu på verdensplan tillige med de mulige værtsfamilier. Herefter starter arbejdet med, at få puslespillet til at går op. Det bliver spændende at se hvor Linette og Laura kommer hen.

Vi tager også imod
Opholdet i værtslandet deles med tid hos værtsfamilie efterfulgt af nogle uger i Camp med jævnaldrene fra andre lande.
Udveksling siger sig selv – vi sender vore unge ud og modtager fra andre lande.
Som en del af udsendelsen med Lions tager Laura og Linette’s familier som værtsfamilie imod. At byde en ny fremmed ind som en del af familien, møde kulturen, give og modtage oplevelser og modtage et venskab for livet er en oplevelse som alle burde prøve.

Når vi som unge drager ud i verden – så udvikler vi os !
                                    Når vi modtager unge fra andre lande – så udvikler vi os !

Vi ønsker Laura og Linette og deres familier en god oplevelse og ser frem til at høre om den.