Planlægnings af Lions Julebanko er i fuld gang

Lions Julebanko har vokseværk og byder i år på flere gevinster end nogensinde før.
Når dørene slåes op den 25. november forventes 6-700 glade bankospillere at tage del i denne traditionsrige, hyggelige og spændende dag i Ry Hallen

Lions Julebanko - 600 glade bankospillere

Lions Julebanko – 600 glade bankospillere

Julebanko med tradition og fornyelse
Julebanko i Ry hallen arrangeres af Lions Ry og er en tilbagevendende begivenhed der i år kan fejre 41 års jubilæum. Alderen har dog ikke ladet støvet lægge sig over arrangementet der er i rivende udvikling.
I år er chancen for gevinst større end nogensinde før med masser af flotte hovedgevinster + sidegevinster til alle, og som noget helt nyt også gevinst til spilleren overfor.

Julebanko er en famile event
Børnene nyder også banko og de senere år har flere børn i selskab med deres forældre taget del i spillet. Børnene nyder på lige fod med de voksne spændingen ved spillet – nu er den der næsten, og der var den BANKO,- man kan næsten mærke spændingen.
Lions Bankospil har gennem de 40 år haft skiftende tilslutning og i en nedgangsperiode kom det til et vendepunkt for bankospillet. Bankospillet blev en røgfri begivenhed og vi så herefter en anden sammensætning af deltagere med langt flere familier end tidligere, siden da har arrangementet vokset år for år og bidraget med et pænt overskud til Lions velgørende arbejde.
Tradition, hygge, spænding og effektiv gennemførelse bærer dette event videre, hvilket også bekræftes når man møder spillerne hvoraf nogle har været med i alle 41 år. Det er flot og hvis i er friske er vi også klar til at tage 41 år mere.

Vi ses til Julebanko søndag den 25 november kl. 14.00