Lions i Ry på ”Bytorvet” med rundstykker og bankoplader

Lions Club i Ry afviklede lørdag formiddag i samarbejde med Ry Cityforening det årlige Gågadebanko arrangement, som starter med 1 times gratis morgenkaffe og rundstykker, serveret af friske Lions damer, mens der bliver gjort klar til bankospillet. På grund af byggearbejdet på Klostervej, var arrangementet i år flyttet til Bytorvet, og den plads var fremragende til arrangementet. Byens hyggelige og velspillende musikerpar Slagteren Jens Peter og mor Ilse underholdt med giro 413 melodier i den time hvor der var morgenbord.

Der er til bankospillet doneret gaver for næsten 10.000 kr.. og spillet som afvikles over 1 time med på byens ”gågade”, havde i år samlet 200 kaffetørstige og spillelystne medborgere. Det blev et par meget hyggelige timer i den danske sommer når den er bedst, med flotte præmier og glade vindere.

Lions Club Ry godt 8.000 kr. i overskud, som vil blive doneret til udsmykning til det nye Klostertorvet, hvor der i øjeblikket er en indsamling i gang til legeredskaber, udsmykning og bænke. Lions er en del af det almene byliv, hvorfor det var naturligt at årets overskud tilfaldt midtbyudviklingen.

Deltageren Anne Marie Laursen var så heldig at vinde 2 af hovedgevinsterne, så der var stort smil på.

Efter morgenkaffen var der mulighed for at besøge Købmandsgården på Klostervej, hvor en del private handlende var opstillet med boder. Stedet inde i den gamle købmandsgård emmede af miljø og var godt besøgt.


Kontaktperson: Karl-Erik Jørgensen, på tlf. 86891833 og email:karl@privat.dk