Lions Julebanko – 2015

Lions Julebanko – 2015

” Ry løverne slog Kong Vinter ”
Lions Julebanko - 6

Julebanko for hele familien trodsede vejret

500 spilleglade og forventningsfulde gæster fyldte Ry Hallen i søndags til Lions 44. julebanko. Den pludselige vinter som også ramte Ry, fik kun nogle få, til at blive hjemme, så da man havde trodset vejret og byggepladen ved Ry Hallen, blev der der hygget for hele familien. Publikum kom i god tid, for man skulle have den rigtige plads, og den rigtige plade.

Flere generationer spillede banko

Det var flere generationer som fandt sammen om at starte julen med at tage til Lions Julebanko, og stemningen var god lige fra starten. Der var mange smil fremme med banko markeringerne, hvor der i år var 2 borde som fik præmier til hele bordet. Med 250 præmier til banko og amerikansk lotteri, er der statistisk mulighed for at hver anden vinder, og der var da også mange glade smil, og store smil, når man havde vundet 2 – 3 præmier, eller en ny bærbar computer.
”Banko – hold da op, jeg har vundet det flotte Georg Jensen vægur fra LUNA” , julegaven er hjemme. Mange misundte vist, at det flotte Georg Jensen vægur fra LUNA , et gavekort på 3.000 kr. fra Kvickly eller de mange andre store præmier, ikke smuttede i deres gevinstkurv.

Nye tider med ny julemand
Lions ville ikke undvære traditionen med at julemanden kom og uddelte KVICKLY-slikposer til børnene. Vores sædvanlige rare julemand havde travlt hos andre juleglade mennesker, så hr. Berger fra Profil Optik havde udlån sin velspillende julemand fra forretningen på Bytorvet til dagens arrangement, og den gjorde lýkke sammen med de mange slikposer.

Flotte præmier for mere end 50.000,- kr.

Byens handlende og områdets erhvervsliv støttede igen massivt op om dagen med flotte præmier. Kvickly Ry gav gavekort for 5.000,- kr., Luna Sølv og Guld gav et flot vægur til 2.000,- kr., Dans Computer Center gav 2 bærbare Computere og 7 Tablets og der var Rokkefår, Bærbare Computere og Tablets. Der var med de mange sidegevinster og bordoverraskelser – Der var mange glade mennesker med en gevinst i hånden. Der var nogle der fik mange præmier med hjem fra en god og hyggelig familieeftermiddag i en lun og hyggelig Ry Hal.

Flot overskud på knap 60.0000,- kr. til julevelgørenhed

Det foreløbige resultat viser et overskud på knap 60.000,- kr., som bl.a. skal bruges til julevelgørenhed. Lions Club vil igen i år uddele julepakker til borgere som trænger til en opmuntring, og de enkelte kan selv søge og bekendte kan også søge. Overskuddet vil også blive brugt til familier der ikke har råd til at komme på ferie, her
vil Lions gerne hjælpe, så børnefamilierne kommer til sol og strand sammen med andre. Der vil også blive mulighed for at støtte andre gode lokale formål.