” Banko – jeg vandt elefanten ! ”

Lions Julebanko fyldte igen hallen til sidste stol

Over 600 spillede til årets Julebanko

Godt 600 spilleglade og forventningsfulde gæster fyldte Ry Hallen i søndags. Det var familietræf med flere generationer samlet for at starte julemåneden. Der var store forventninger til, at ” i dag må jeg da vinde i banko ”, og med ca. 300 præmier, var der faktisk en gave til hver anden gæst. Med sponsorerede gevinster for mere end 50.000 kr., var det dejligt at se de mange glade gæster, som forlod Ry Hallen kl. 16.30 med gaver, godt humør og et ” vi ses til næste år ” til Lions arrangørerne.

Pladen fuld og favnen fuld eller ”hvor heldig kan man være ”

Vinder af gavekort til Kvickly Ry på 2000 kr.

Søren Hebsgaard fra Skanderborg havde favnen fuld af gaver. Lykkens gudinde tilsmilede ham overdådigt med 4 præmier, hvor de 2 var et gavekort til KVICKLY Ry på 2.000 kr. og en letvægtscykel fra Per Sandal Cykler i Ry til 5.000 kr.. Sørens køb af 3 plader til 70 kr. gav bonus må man sige. Flere gæster vandt flere gange, og arrangørerne kunne glæde sig over, at aldrig har der i de 41 år været så mange bankoråb, der var bl.a. i et enkelt spil 5 vindere, og sådan fortsatte det næsten i hvert spil med 2 – 4 heldige.

Julemand, lirekasse med julemusik og Elefant var indslag til julebanko spillet.

Julemanden mødte op og delte ud til børnene

Ved pausens start blev julemanden kaldt frem, og med hjælp fra en Lions, blev der delt slikposer og legetøj ud til alle børnene, et rigtigt festligt indslag, hvor den rare julemand spillede på sin Lirekasse og sang julestemningen ind. Denne glade nyhed sammen med ankomsten af en babyelefant, som man kunne vinde i sidste spil, gav en stemningen en ekstra skrue op.

 

 

 

Flotte præmier for mere end 50.000,- kr. og bærbare computere til de unge

Flot gevinst – en bærbar Lenovo ReThink Pc

Byens handlende og områdets erhvervsliv støttede igen massivt op om dagen med flotte præmier. Kvickly Ry gav gavekort for 5.000,- kr., Luna Sølv og Guld gav et flot ur til 2.800,- kr., Per Sandahl Cykler en letvægtscykel til 5.000.- kr. og der var Rokkefår, 2  Bærbare Computere, som begge blev vundet af helt unge mennesker og elefanter samt mange gavekort. Der var med de mange sidegevinster – til højre, til venstre og hele bordet – gevinster til hver anden, så det blev hentet mange gaver hjem af glade mennesker.
3 gange i løbet af eftermiddagen, vandt hele bordet ( ca. 25 deltagere pr. bord ) en ekstra gevinst, ud over det som i forvejen var vundet på spillet. Det var 2 gange med 1 kasse  flødeboller fra Spangsberg og 1 gang med en julekalender med indlagt daglige konkurrencer fra Ry City, så gaveregnen fortsatte, da gevinster for 45.000 kr. kan vindes i løbet af den næste måned.

Flødeboller til hele bordet fra Spangsberg

Flot overskud på  75.0000,- kr. til julevelgørenhed
Det foreløbige resultat viser et overskud på ca. 75.000,- kr., som bl.a. skal bruges til julevelgørenhed. Lions Club vil igen i år uddele julepakker til borgere som trænger til en opmuntring, og de enkelte kan selv søge og bekendte kan også søge. Overskuddet vil også blive brugt til familier der ikke har råd til at komme på ferie, her vil Lions gerne hjælpe, så børnefamilierne kommer til sol og strand sammen med andre.