Rejs med Lions YEC i 2014 – ansøgningsfrist udløbet

I Lions Ry forsætter vi vort ungdomsudvekslingsprogram og det er nu muligt at ansøge om at blive 1 af de 2 vi i 2014 kan tilbyde en spændende rejse til et europæisk land.

I de senere år har vi haft flere unge på rejse til USA & Brasilien og glæden og fortællelysten har altid været stor, når vi efterfølgende har talt med dem. Der er derfor ingen tvivl om, at dette arbejde skal fortsætte, om end vi denne gang af økonomiske grunde har valgt kun at tilbyde ophold i Europa.

Den praktiske gennemførsel af udvekslingen foretages af Lions YEC som arrangerer ophold med en lokal Lions Club. Klubben påtager sig opgaven med at finde værts familier og arrangere ophold i camp med andre unge fra hele verden.

Vi forsætter succesen og tilbyder som tidligere unge under uddanelse en enestående mulighed for en oplevelse man aldrig vil glemme.

NB. Ansøgningsfrist for 2014 er udløbet og indkomne ansøgninger behandles, nåede du det ikke kommer der ny ansøgningsrunde til ophold i 2015, dette vil blive annonceret i dagspressen og her på siden.

Lions Ry har udarbejdet egne retningsliner for udsendelse – dem finder du her !
Du kan også downloade Youth Camp & Exchange Håndbog Klik her !