Lions Lunden er nu en realitet

Fra venstre Pia Hedegaard Præsident LC Himmelbjerget, Carsten Thygesen Hede Danmark, Christian Glass Præsident LC Ry, Knud Martin Kjeldsen projekt koordinator Lions Ry

Lions Lunden er nu færdig og vi glæder os til at se den i al sin pragt til foråret.

Projektet er gennemført som et samarbejde mellem Lions Himmelbjerget og Lions Ry med stor hjælp og støtte fra HedeDanmark.

Lions Lunden er placeret ved den nye pulszone på Kildebjerg. Stien løber gennem lunden og der er allerede nu planer om, at der her skal stå en Lions bænk hvor man kan sidde i ro og mag og nyde årstiderne og de mange flotte farver.

Lions Himmelbjerget og Lions Ry har sponsoreret en del til projektet, men uden den generøse støtte fra Hededanmark var det blevet et noget mere beskedent projekt.

Der har været mange bidragsydere til projektet. Danjord har sponsoreret maskiner og bemanding til det tunge arbejde, Mars stilladser har leveret materiel og tid til gravearbejde, Ry Varmeværk har leveret flis, Kildebjerg Ry stiller jord til rådighed og HedeDanmark har leveret træer, buske og ekspertice.
Disse firmaer bidrager uselvisk og det kan vi alle nu glæde os over i mange år fremover. Det er flot at gøre noget for andre, det sætter vi pris på !

Vi i Lions har ud over et kontant bidrag lagt en del arbejde, der er gravet, regnet og planlagt, men frem for alt har vi også hygget os med projektet og det er med tilfredshed at vi nu kan se det flotte resultatet.

[easyrotator]erc_40_1351884694[/easyrotator]