Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp bevilger ½ million til Filippinerne.

Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp bevilger ½ million til Filippinerne.

Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp har i dag bevilget kr. 500.000 til ofrene efter tyfonen på Filippinerne.

Ødelæggelserne efter tyfonen ”Haiyan” er enorme. Tusindvis af huse er jævnet med jorden og mange jordskred har slæbt et blodigt spor efter sig. Det frygtes at over 10.000 mennesker er omkommet og mere end 4 millioner mennesker er berørt af situationen.

Derfor er der behov for akut hjælp til vand, mad, telte og tæpper til de berørte mennesker, og de danske Lions klubber bringer omgående hjælp ud til de berørte områder gennem de mange Lions klubber på Filippinerne. Der er p.t. 392 Lions Klubber i Filippinerne med over 13.500 medlemmer.

“- I Lions blev vi straks klar over, at her står vi over for en kolossal humanitær katastrofe,” siger Steen Rummenhoff, Lions Klubbernes Katastrofehjælp. “- Derfor har vi også valgt at donere penge med det samme, så vi kan støtte det første redningsarbejde fra dag et.  Da pengene sendes via vores Lions Klubber i Filippinerne, er vi sikre på, at pengene kommer hurtigt frem samt at alle pengene vil gå direkte til hjælpearbejdet. – For os er det vigtigt, at det sker hurtigt og direkte”, slutter Steen Rummenhoff.

Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp får stillet midler til rådighed af de lokale danske Lions Klubber til at yde hjælp ved katastrofer og nødsituationer her og i udlandet.